bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Att bli påmind

14 februari 2013

Att bli påmind

Alla hjärtans dag till äran så måste jag säga att det är väl mera en påminnelse att värna om varandra, le åt en främling, hjälpa varandra och säga något fint åt den som du tycker om. Jag tar kanske inte så allvarligt på alla hjärtans dag för jag tycker man kan fira den alla dagar istället för bara en dag så det är väl bara en påminnelse i din kalender att hey give some love too! 

Samarbete och kunna motivera varandra är något som vi behöver och inte att rusta upp för krig, vem är bäst, att få bekräftelse utan det sitter i våra hjärnor hur vi vill att vi skall vara. Bitterheten är in biten i vårt system och att kunna bryta mönstret så behöver vi flera leende på gatan. Mer Kärlek Åt Folket!

Mer kärlek, mer jobbar våran hjärtmuskel. ;) Eftersom idag nu är cirkulerar det hjärtan på kort, på choklad på allt! så kan vi tänka på vårat egna hjärta hur det mår. Träning hjälper hjärta bort från stresshormoner som kan tynga ner vår hjärta och då kickar vi ju ingång endorfinerna som gör oss glada! Träning kan bota hjärtsjukdomar. Får man upp pulsen i kroppen när man tränar så vidgar blodkärlen och hjärtat blir starkare.

Så ut och träna med er antingen med mannen i ditt liv, din bästa vän, vänner, bekanta både för kärleken och hjärtan! ;) Och den sedvanliga StepBody på MG depån kl. 17.00  och Pilatesinspirerad motion (MI) kl. 19.00

Kisses and hugs
/A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar