bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Motivation

06 januari 2012

Motivation

Saknar du motivation? Vet inte var du skall börja? Här kommer lite tips.

Mäter du dig själv med vågen? kasta vågen och ta fram måttbandet. För vågen är inte rättvist måttredskap. Måttbandet visar mera vad som händer med din kropp.

Rimliga mål och gå inte ut för hårt i början. Klassikt sätt att tappa motivationen är att man skall ha 6-pack inom några månader eller löpa 12 km första dagen och märker usch det här vill jag inte göra. Utan rimliga mål att ändra lite på kosten och ta ditt förnuft i fånga, Hur mycket orkar du träna egentligen?

Skaffa dig en träningskompis? Ja, varför inte. Har ni t.ex. bestämt tid någonstans för träning så kan du inte lika enkelt boka av.

Belöna dig själv med allt annat än mat! Om man har uppnått mål eller något så varför belönas sig med mat? Ta belöna dig med något skön ansiktsbehandling, massage eller dylikt. You are worth it!

Bilden är googlad


Sitter och mumsar i mig lite gröt med banan och blåbär, funderar starkt om jag skulle åka prova på Sh'bam idag före jobbet men det finns annat att göra förstås också. hmm.... Knepigt! Men om ni vill träna på eran lediga dag så kom på Piloxing kl. 17.00 vid WasaMove.



Ha en skön helg alla!

A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar