bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: call me maybe

09 juni 2012

call me maybe

gissa låten. :) Hade lite kort bloggpaus igår, vilodag men ändå full fart framåt. Var till vasa, förvånad? hela veckan där. Den här gången var jag bara och strosa runt eftersom vi båda här hemma var lediga. Sen lite hemlighetsmakeri på gymmet. kommer med detaljer sen. Har faktiskt plantera lite på terrassen. bilder kommer.. lovar. Börja se lite mysigare ut på terrassen. Fattas bara grillen till. :)

Imorse drog mamma och jag till gymmet. styrka och lite kondition en timme, hem och äta min kära gröt. Träning bestod av mage och rumpa, ben övningar. Nu har man det städat och brödet jäsar. Prova pitabröd med psyllium mjöl i idag. degen blev väldigt mjuk märkte jag direkt. Höjer fiberhalten i brödet, saftigare, hållbarhet och glutenfritt är det här mjölet eller kostfiber mera. Finns i välsorterade varuhandlar.

Vad har helgen att bjuda på? Rensa det lilla blomrabatten man har och tvätta bort de här idiotiska fiskmåsar och skator som skiter på fönster, bilar, precis allt! Men kanske lite relax också? :)


Trevlig helg//A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar