bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Get up and get moving!

04 maj 2012

Get up and get moving!

När sommaren kommer så blir det ganska automatiskt tomt i gymmen. Helt förståeligt men tränar man lika mycket då också under sommaren? Glöm inte träningen över sommaren också. Jag tycker det är lika roligt att träna över sommaren som andra årstider. Ibland tryter motivationen men kämpar man och variera så orkar man.

Vad kan man träna över sommaren? Precis allt. Här i Närpes är det lyxiga att det finns så många ställen att träna ut och inne i sommar och alla sorters träning. När man tränar på sommaren, finns det fina jogging rundor med parkbänkar och skolgårdar att träna hela kroppen och plus är att brännan blir jämn ;) Även om det regnar så kan man träna ute och inne om man inte vill bli blöt. Träna när det regnar (det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder) ;) är att man har någon sorters vattentätt jacka och tänk vilken syreupptagning.

Schema för sommaren hos BeYou Fitness är än så länge så här i Maj:

Måndag: Piloxing i Kristinestad (kan ändras v.20)
Tisdag: Piloxing kl. 20.00-21.00 på MG depån
Onsdag: StepBody kl.19.00-20.00, Pilatesinspirerad motion kl. 20.15-21.00 på MG depån (närpes)
Torsdag: InnerStrength vid köpingsskola Malax, tid kl. 19-20 datum är tyvärr inte utsatt än.
Fredag: Piloxing och Pump på Wasamove kl. 17-19
Lördag: Cirkelträning på MG depån kl. 10.30-12.00

Juni kommer att se lite annorlunda ut. Har ni förslag så kom gärna och prata med era vänner, bekanta och kollegor om schema!

Ha en solig helg och vi ses!//A

2 kommentarer:

  1. HEJ!! I sa att et sku va i ställe fö henar åp baila å tå tyckt vi e ska va rolit åm et vill tjyör hede STEPBODY me ås?.. He va jätte roligt så ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. HEJ! va kul att höra! Man skulle kunna tänka sig att hålla stepdance kanske istället för att hålla stepbody så vi håller oss till dans iallafall. Prata med I nog idag och hon skulle forska i saken. :)

      Radera