bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Dagens tips

03 maj 2012

Dagens tips

Dagens tips på stinkande kläder. Många kanske vet om det men efter dags träning och har kläderna i väskan och det börjar lukta lite unket från dina kläder? Men också när svett torkar på kläderna spec. vid sömmarna så  fast man tvättar dem så luktar kläderna för det. Lägg en kapsyl ättika när du tvättar dina kläder och vips är lukten borta. Mycket enkelt tips.

Skönt att få sig klippt även om det är lite kortare så är det skönt och jag skulle kunna vara hos frisörn hela dagen. När de massera ens hårbotten, man vill att de aldrig slutar. Man dreglar som homer (mmm... massaaage..mmm..) Sen igår jobb, alltid fantastiskt kul.


Jag har ju pratat om baby foot så jag skall visa (äcklighets VARNING för de känsliga tittare titta inte nu) att det faktiskt funka, jag har helt enkelt börja fjälla skinn under fötterna. Fick inte den allra värsta förhårdnade men funkar absolut.



Före

Efter


Dagens program är att öva in sommarens träningsgrupper. Jag har tagit in ett koncept som heter Inner Strenght, funktionell träning och flow tillsammans i rörelserna som stimulerarn balans, bålstabilitet och flexibilitet. Själva fokusen läggs på använda mindfulness alltså sinnet om man tänker som på pilates och yoga där man fokuserar på just olika övningar och tänker efter hur det känns. Det passar alla motionärer till elit idrottare eftersom det finns nivåer  på gruppträningen. hänger bara på hur du vill träna. 

Klasserna skall snart börjas på i Malax finns det intresse i Närpes och Kristinestad så hör av er. Prata emellan är det något för er. Och såklart är det utomhus träning som gäller! Barfota eller inte. :)

Love
A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar