bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: We found love

31 oktober 2011

We found love

Sitter och läser i någon bok här försöker får något skrivit idag men ser trögt ut. Härligt väder ute idag så de som är lediga idag och behöver en paus gå ut i solskenet och njut! :)

Helt vanlig måndag än så länge, haft en bra helg så nu är det arbeta hårt igen. Har inte lika mycket att göra som föra veckan så jag får satsa på lärdomsprovet istället då, skönt. Fick en liten present av morsan när hon var till sthlm över föra veckan. Lite vigo tuggummin och en bag bottle! Bra att använda den när man t.ex. är på gym och inte vill ha sina värdesaker i skåpet. Vigo tuggummin är ju de på tv:n, de som har vitmaminer i sig, tre olika smaker och bra för; focus, active och beauty. Smak på dem så de var som vanliga tuggummin får max 4 om dagen, stora minuset är att de har aspartam i sig.

Piloxing ikväll as ususal  i Vaasa och i Närpes, måste byta program till nästa vecka i Vasa. Med ny orginal musik! :) Yeah!

Sista veckan att beställa PILOXING kläder!! Är det något ni vill ha så beställ dem nu! Senaste måndag nästa vecka kan man beställa. Och jag måste säga, de har riktigt fina kläder och kvaliten är riktigt bra. Nya kläder finns nu också där! Piloxing Store

Vigo tuggummin och bag on bottle väskan
Rihannas nya kommer här med också, musikvideon är nu underkritik inte rikitg bra men låten får man dance feelings av!

Ha en bra arbets-, skol-, vecka alla! Share some love!


Love
Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar