bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: räkna till 10 och ta ett djup andetag

19 september 2011

räkna till 10 och ta ett djup andetag

När man vet att man har mycket att göra och att det finns vissa saker som inte blir som man har tänkt sig. Känner sig besviken då man tror när man fyller i blanketter för att få plats till en sal att man får plats då också. Så måste hålla ut och ringer till flera ställen. Synd för dem som vill delta och för den som vill hålla kurs! Men det är svårt att komma in på en annan "marknad". Tålamod tålamod!

Annars helgen har gått ännu en gång, vilat upp foten igen efter fredagens höga klackat. Många tänker var det nödigt att gå i klackar med sjukfot? hmm... inte nödvändigtvis men det är så roligt! Och jag hade inte ont då men mera rädd för att stuka den igen men träning med balans i allafall. Idag har jag aningen ont men ska linda in den så fixar det sig.

Forskningsplan skall skrivas under veckan, mellanseminarium nästa tisdag, holy smoke! Så veckan blir skrivning på dagar, Måndagar Piloxing x 2, Onsdagar börjar MI i Malax och Petalax, Fredag Pump på Wasamove. Tiderna syns på högraspalten. Har ni frågor så ta kontakt och vet ni om någon sal i Kristinestad så ta kontakt fort som möjligt.

Känner mig lite on fire idag så ikväll blir det roligt! När man känner frustration och irritation i kroppen så är man extra skall man säga hård? hittar inte ordet nu men man har elden inom sig som måste ut och bästa sättet att få ut det är via träningen speciellt cardio för då får man ut det lilla extra.

Vi jobbar på och vi ses ikväll! antingen kl. 16.30 eller kl. 19.00! YIHAA!


Don't let anyone pull you down!



Kram
Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar