bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Aktivering, NU!

06 september 2011

Aktivering, NU!

Ni har märkt att det blir mörkare och många gillar hösten men många blir deprimera när det blir mörkt. Och hur skall man hitta motivationen att orka jobba, träna eller andra saker som man kanske behöver göra. Just med att hitta tränings humöret är att trycka på aktiveringsknappen, hur hittar man den?

Jo, kan kännas att tungt att komma tillbaka till vardagsrutinerna så glöm det! Vad gör du? Byt vanor, så de goda vanor som klassas till goda vanor är de som blir av. Har du mål som du vill uppnå? Har man gamla mål så uppdatera dem till något nytt, välj nya vägar desto aktuella dina mål är desto större möjlighet är att du lyckas med dem. Behöver inte vara några stora mål det kan vara att man går på gymnastikkurs 1 gång i veckan eller försök gå på gym.

Men för att hitta de här nya rutinerna så måste du gräva i dig själv VAD du vill göra och du känner mest motiverad och lust att göra. Kom ihåg man väljer inte nya vanor för att man måste eller har dåligt samvete för det håller inte i längden helt enkelt. Do it for yourself, you are worth it. Det finns inga måsten i ditt liv utan vilja och vad man behöver. Det är att ta hand om dig själv, älska dig själv. Nu tänker man att man fattar det här man  behöver göra nu är att aktivera dig, ta ditt liv och hälsa i dina händer. Just do it! Vad väntar du på? Repetera inte livet utan lev livet!

Klart det kan hända att man kommer ur spår men bli inte arg på dig själv utan lär dig av misstaget du har gjort och faller man så stig upp igen, fortsätt vidare. Beröm dig själv, peppa dig. Jag vill peppa dig för att klara av det för det kan du! Alla kan bara man vill göra det! Du är framgångsrik, stark and beautiful!

Jag skall försöka peppa er under höstterminen, men sen är det upp till en själv hur man vill ha det.

See you all!



Kram,
Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar