bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: planera och fundera eller bara just do it!

11 april 2013

planera och fundera eller bara just do it!

Gör vad du vill, bara kom ihåg lyssna på dig själv. Din framtid och dina planer är ingen annans. Oftast ploppar upp den här just do it känslan. bara gör det, kasta sig ut och faller man så damma av dig och försök igen.

Många gånger har man kanske lyssnat på personer som sagt det kommer aldrig att gå och det kommer aldrig att funka, men vem har egentligen facit handen? Framtiden och du!

Det är som när folk pratar om de konkurrsbelagda företag och  så öppnar de igen med något annat. "trodde hen skulle lyckas bättre den här gången" i folkmun. Personen ifråga som börja ett nytt företag igen som inte gav upp utan hade ny idé och blev multimiljonär på kupen. Tji fick ni som inte trodde på saken. Vad lärde vi oss? Den personen gick sin väg och trodde på sig själv och lyckades.

Planera och fundera skall man göra men hur mycket? Vad finns gränser för att planera och har utstaka sitt liv. Nu gör vi detta och imorgon gör vi sii och så. Var är spontaniteten och just do it faktorn? 

Jag vet själv att jag har den här just do it faktorn i mitt huvud men oftast lyssnat på andra som har dragit i kopplet och sagt nä det går inte, hur har du tänkt ekonomiskt klar av det här? 

Sluta lyssna på andra och do ya thing. Man kan fråga om råd men låt inte folk sätt käppar i hjulet på dig eller skall vi säga dreamkillers? Jobba hårt, tro på dig själv så löser saken. Det finns berg att bestiga men vad finns bakom berget? 

Läste ni igår i Vasabladet om den 60 åriga yoga damen? Övning ger färdighet och man blir aldrig fullärd. Man blir bättre hela tiden. Det gäller inte bara företagandet eller på jobbet utan träning och speciellt dig själv. 
Ett mål är alltid bra att ha, man bestämmer själv hur vägen dit skall se ut.

Från och med nu, är ni med mig? Ge inte upp drömmarna och idéer utan gör dem. Just do it!



Lägger ut en träningsmotivation. Nu är jag så taggad! Rarrrr! Vi ses på StepBody på MG depån kl. 17.00
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar