bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Hur mycket är du villig att betala för träning eller din hälsa? del. 2

04 april 2013

Hur mycket är du villig att betala för träning eller din hälsa? del. 2

Fortsättning på föregående inlägg pga. att det kommer bli långt och det finns många punkter som finns för att tänka på sin hälsa och träning. kvalitet eller kvantitet.


Det här överlevnads konceptet vi har för vår hälsa, vi arbetar så hårt för att få så mycket pengar som möjligt och sen spenderar vi de pengar till våran hälsa som har tagit skada för de vi har gjort. Varför är vi inte glada för de vi har och den förmåga vi har? 

Betalar vi för mycket för hälsan? Då menar jag är vi för upptagna för att ta hand om oss själva och andra eller är vi så upptagna att bli som de tidningarna eller i media, vi vet ju att de är photoshoppade, brun utan sol smetande och in oljade typer för att bli bra på bild?

Hälsan är något vi tar för givet, träningen skall vara hård men ändå att du kommer ut ur träningen som ett leende på läpparna och inte tänka att jag har bränt så och så mycket kalorier och jag får äta så och så lite när jag kommer hem. Hetsen i vår liv. Glömt att vi har ett liv och ett liv vi skapar för att må bra, vi lever inte för alltid. Gör det bäst av det. Betala inte din hälsa med din hälsa helt enkelt.

Att investera i nuet det behöver och i framtiden, lev livet, skratta, socialisera, svettas, dansa, lyft och ett leende på läpparna. Vi har ett liv.

Många frågor återstår inom vad vi är villig att betala för träning och våra hälsa. Den slutar inte här än. Men några tankar kring det.
/A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar