bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Sätt färg på hösten

11 september 2012

Sätt färg på hösten

Hösten alltid lite grå och regnig så varför inte sätta färg på en själv då i träningens tecken! Jag själv tycker om färger speciellt i träningen för man blir så glad. Därför plocka jag ihop en litet vad man kan handla om man vill ha träningskläder.

Sätt lite mönster på byxorna och färg. Beställde ett par mönstrade nike pants (får se senare när de kommer) och jag tror att någon kommer att dö av skratt men jag tyckte de va coola! Allt behöver ju inte vara svart och vit? :)

Sport behåar i olika färger, små sugen på casalls sportbehå som finns med på bilden. Casall kör hårt med metall och färg. Funkar riktigt bra! Allt behöver ju inte så tight mot kroppen utan kanske satsa på en lös t-skjorta, topp variant och sätt färg på behån istället. Ibland är det skönt när t-skjortan är lös när man tränar.

Sätt färg på skorna! neon grönt, gul, alla färger är välkomna. Roligt med Nike-skor är att man kan designa egna skor där på hemsidan deras.

StepBody på MG depån och Piloxing med NGF. Funderar ni över priserna så gå in på deras hemsida. NGF så kostar det 25 euro för hela terminen eller 5€ per gång. Vi ses i Närpes ikväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar