bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Who's that girl?

29 augusti 2012

Who's that girl?

Slarv med styrketräning kan leda till skador och träna de muskler som du inte ha kanske tänkt dig att träna. Nu menar jag att man tar för mycket vikter för att få snabbt muskler och bränna fet eller river i maskinerna och vikterna. Snabbt, snabbt, jobba, jobba.. Ofta vågar många inte fråga hur man gör och det är så viktigt för vi talar om din hälsa. 

Börjar man träna styrka så viktigt att lära sig grunden. Vad måste man tänka på, var känner sig. Det inte bara att lyfta skrot utan hur att använda det. Viktig regel vet du inte ta reda! Fråga den som jobbar på gymmet, youtube-klipps om tekniken. Skador uppkommer om man har gjort fel, öm i musklerna betyder att du har jobbat hårt. Bättre börja med lätta vikter än med tunga och klättra upp. Jag var en sån som rev och slät i maskinerna för 7 år sedan, fick ont i axlarna, känns än idag av det. Så gör inte samma misstag. Va inte besserwisser utan var glad att fråga personalen på gymmet. Alla börjar från noll på ett gym. Tro mig.

YEAH! Muskler!
I fredags fick jag ha hela gymmet för mig själv. Lite goofy-stuff going on. ;) Dålig bild men rolig och svettig och träningsvärk i 3 dagar. Great! :)

Dagens frukost! Hur sin din frukost ut? Gröt på havregryn och chiafrön, YAM! häll i vatten i kastrullen med chia frön och sen när det börjar kokar så sätter normalt i havregrynen, koka vanligt. Bra med Omega fettsyror i det. 

Och till sist så är det StepBody onsdag före nya schema som finns nu på bloggen! Check it up! Och Pilatesinspirerad träning också ikväll kl. 20.15! Peace!

Over and out/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar