bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Unika är vi alla..

17 juli 2011

Unika är vi alla..

..på olika sätt! Tycker jag har bara varit vid spisen idag, tiden har gått så fort. Har inte hunnit med det man borde hunnit med men kommer väl flera dagar.

Kom hem ikväll så har någon varit och plocka blåbär och klart vräkte man i sig en massa blåbär så man var blå överallt som små barn. Men blåbär är väldigt nyttiga, speciellt åt ögonen för det stärker vårat mörkeseendet. Blåbär innehåller mycket antioxidanter, vitaminer och minaraler. Håller också din hjärna skick och kan stoppa t.ex. diarré m.fl.

Hitta den luktfria och giftfria myggmedlet också, det funkar på mig i allafall och min mamma för hon var till våran villa och där kryllar det över allt av mygg alltså det är så tjock av svärm där man har minst 20 st. på sig men när hon testade med myggmedlet så hade hon så gått som ingen på sig. det är som en body lotion i konsistensen och innehåller aloe vera. Finns att köpas på Haanpää i vasa och säkert på andra affärer.
Så här ser myggmedlet ut


Denna vecka som kommer upp blir träning, planering för framtida utbildningar. Kom gärna med förslag om det finns något som ni saknar och skulle vilja träna. Avslöjar förstås inte vad jag har i tankarna, senare förstås då allt är spikat. Men kom ihåg fråga och kommentera gärna om ni har förslag eller Vad ni vill träna och saknar inom träningsvärlden! Email på ann.franzn@gmail.com eller mobil: 040-5691763, Facebook: BeYou Fitness. Tveka inte, låt inte era obesvarade frågor hållas obesvarat, ni får svar på allt! :)

Sköt om er!
Kram
Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar