bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: It's hot!

28 juli 2011

It's hot!

Tänk vilken härlig sommar vi har fått här i Finland. It's magic att man har inte riktigt hunnit njutit av den, klart på alla sommar gymnastik man haft utomhus då har man fått njutit och tänk va bra att förena nytta med nöje alltså. Många har mycket att göra på sommaren men villor och annat. Och jag är glad att folk vill röra på sig under sommaren också!

Vardagsmotion och träningspass är två skilda saker som vill tala om. Att vardagsmotionen är något som man gör under dagen t.ex. cykla till jobbet, gå i trappor osv. som inte är så ansträngande som behövs eftersom vi har mera stilla sittande arbeten i dagens samhälle. Ett träningspass däremot är något man gör för att svettas att få ut allt ur kroppen t.ex. och att man går ut med sin vännina på en promenad är mera vardagsmotion om inte promenaden blir till jogg att man blir svettig.

Det är lätt att man ljuger för sin kropp och säger att jag har varit på en promenad med min vännina att jag fötjänar att äta mera men saningen ligger i att man har pratat mera än vad man har motionera. Att vara ärlig mot sig själv och sin kropp så mår man bättre också. Det är kanske inte så roligt att se saningen om sig själv alla gånger men man blir starkare och man tänker att YES I CAN DO IT!! Och det kan man bara man vill.
Gäller i allt, man behandlar sig själv som man behandlar andra så är det bara. Tro man på sig själv så vet man saningen mera och tror på andra då också!

Så nu drar jag, Piloxing kl. 19:30 bakom Moseback, högstadie. Välkommen! :)
egen bild, från strandgatan i Vasa
Sprid lite kärlek!
Kram
Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar