bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: 17 grader, Perfekt!

14 juli 2011

17 grader, Perfekt!

Läste just en studie om att när man tränar så prestera man bäst i 17 grader, perfekt för ikväll då vi har Piloxing bakom Mosebacke. Genom maraton-tester kommit fram till att kroppen egentligen presterar bäst vid 17 grader varmt, då kyls huden ned lagom mycket. Men om man kommer ut och tränar en dag när det är 30 grader varmt blir det förstås mycket tuffare för kroppen alltså öker fettförbränningen mera eftersom man svettas mera.

Har lunchat med mamma idag på Spices vid lunchpausen min. MUMS säger jag bara, det är alltid så fräscht där och att plus så känner man lite vem som har det stället också. Trevliga människor. Jag älskar ju wokade grönsaker och såna blandningar. Problemet är att man äter en gaffel för mycket. Men fick det styrd.

Kom ihåg alla att nu när det är sommar så skall man dricka vatten vatten å vatten! Eftersom vi svettas mera och håller igång därför är det viktigt att dricka även om man måste springa på pottan mera! ;) Och man kan gör eget Iste t.ex- eller lägga gurka, apelsin eller olika frukter i vattnet för att få annan smak på det hela. Och tänk det rensar din kropp från slagämnen. Man kan också dricka citronvatten på morgonen före man äter frukosten för en få en fin hy.


 
Love
Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar