bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Mat, jobba, träna, vila, sova

08 oktober 2013

Mat, jobba, träna, vila, sova

Söndag bruk oftast bli en dag som storkok. Mat är viktigt för oss alla och hur vi tillreder den. Hur äter du din mat? Får du lugn ro äta middag med din familj?

Lunchlådor är en enkel, lite tidskrävande men lätt att ta upp från frysen när man har bråttom en vardagsmorgon till jobbet. Tacksam och man vet vad man äter. Wok gryta med nötköttstrimlor, Kycklinggratäng med paprika och brocoli, sen gjorde en krämig räksoppa för en lättare dag.

Lunch tider, middagstider, testa på att äta, smaka, känna och viktigaste njut av det man har på tallriken. Mat är ändå det viktigaste och lite krävande att göra men hey, vi vill ha god och bra mat så vi orkar en hel dag på jobbet m.m. eller hur?

Träning är ändå det enkel mot att hålla en bra sund matvanor för det finns enkla, billiga, snabba alternativ som inte ger den orken och energi som man behöver. Det som jag saknar just nu är tunga vikter i knäböj, marklyft, smith maskin, lukten av svett och järn. Känna bränningen i musklerna när man inte orkar mera och man ser stjärnor. Men jag gillar läget också nu men styrketräningen saknar man.



Vila, 3-1 dagar i veckan beroende hur man tränar och äter. ;) Foam roller och massage rollern har blivit mina bästa vänner för min kropp. Sova och vila för att kroppens skall hinna bygga upp sig igen. Låter konstigt men så får man resultat om man vill eller bara må bra. Your choice.

Kram
/A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar