bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Veckans resumé

04 augusti 2013

Veckans resumé

Veckans höjdpunkter och mindre höjdare. Träning har blivit gjort och lyckades med 3 hela styrketräningsdagar men då förstås fick cardio lida pga. upptagna kvällar. 

Höjdpunkten i veckans träning var sumo squats eftersom jag fick bra kontakt med musklerna men mindre bra med maten. Vissa dagar har gått bra och vissa dagar mindre bra eftersom man har varit bort och har haft med mat eller så då blir det lidande.

Det jag har försökt introducera åt mig själv är att ha en vegetarisk dag i veckan. Kommer in på den senare om vad man kan få i sig tillräckligt fast det är vegetariskt, just med protein, kolhydrater osv.


Grön smoothie utan mjölk: Mandelmjölk, frusen spenat, ananas och selleri, gnuta äppeljuice. Mixa och drick, den ser kanske äckligt grön ut men den var faktiskt inte så dum! 

Träningen har bestått av: Mån: axlar, bröst och intervaller, Tis: Rygg och armar, Ons: vila, Tor: vila, Fre: Ben och Lör: vila, Sön: powerwalk 60 min. Favorit styrketräning är cirkelträning för tillfälle, snabbt och effektiv! 
Underbara vädret har ju hållit i sig så, njuter av att få äta ute på terrasen. Lite lat mat efter jobbet men lättare mat före träningen.

Ny vecka nya mål!
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar