bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Ann Franzén: Hej!

22 juli 2013

Hej!

Aktivitet här på bloggen har stannat upp lite, kan kanske beror på att bloggerskan har lite semster från datorn och hinner inte riktigt med. Men till höst brukar det ju alltid lugna i sig och det här med "nya" jobbet och hitta rutin i det kan vara knepigt ibland.


Men rutinerna och abstinens till gymmet har hållit. Sociala kontot har fyllts på. Olika giggs kommer upp och det gillar jag. Det går snabbt och man har mycket att göra.

Det som har glömts är att bromsa in och "take breather" att köra 100km/h är alltid inte bra. Det syns ex. i ansiktet, små acne finnar dyker upp. Nöje blir mindre roligt. Alla vill blir måsten. Fokusera på allt till 100% blir till kropp och knopp blir robot. Glömmer att le utan skall bara fram. Till vilken nytta?

Duktiga flicka kommer fram och får dåligt samvete för att man hinner inte med allt. Slappna av, även om du jobbar och vill träna. Hitta balans och prioritera det man vill. Säg nej till de man inte vill. Lyssna på kropp och knopp för den man lever i. Kör inte slut på bensinen, man måste tanka nu som då.


Så är jag inaktiv här så är jag därute och lever loppan någonstans. Kommer igen nu som då för uppdatering om trevligare träningstips, mat och allt som har med hälsa och fitness att göra. 



Late night snacks, osvavlade aprikoser! Mmm..

Puss på kind!
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar